​阿迪达斯ADIDAS迪拜旗舰店设计

2023-05-22 | Views : 1608
分享

阿迪达斯与ALTAVIA ODG合作,翻新了迪拜购物中心地区旗舰店DXB LAB门店。目标是与顾客建立联系,使店面更显眼,容纳更多艺术家,并整合数字元素。我们的团队创造了一个创新的设计,与商店的整体美学无缝融合,同时也为艺术家提供了一个创造性的空间。我们确保设计反映了品牌的价值观,服务台没有造成隔离点。最终的结果是一个更高、更透气的空间,可以清晰地进入该区域。这次成功的合作展示了我们挑战标准零售设计实践的能力。

Adidas collaborated with ALTAVIA ODG to renovate its DXB LAB store in the regional flagship in Dubai Mall. The objective was to connect with customers making the store front more visible, accommodate more artists, and integrate digital elements. Our team created an innovative design that blended seamlessly with the store’s overall aesthetic while also providing a creative space for artists. We ensured the design was reflective of the brand’s values and that the service desk did not create a point of segregation. The final result is a more elevated and breathable space that provides clear access to the area. This successful collaboration showcases our ability to challenge standard retail design practices.

Design by Altavia ODG (www.altavia-odg)


标签Tags | 运动品店设计

最热HOT


T19925750847
马上开启商务咨询 总监(注明:设计)